Kodinsillan asiakastarinat

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia!

Asunto Oy Sepänkatu 27 hallituksen puheenjohtaja Jouni Kekäle

”Olemme hyvissä käsissä”

”Kodinsilta tekee hyvää ja vastuuntuntoista työtä ja ajattelee kaikessa taloyhtiön etua.“, kehuu joensuulaisen taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jouni Kekäle.

Joensuulainen asunto-osakeyhtiö Sepänkatu 27 päätti alkuvuodesta 2023 vaihtaa isännöitsijää.

“Tahtotilanamme oli saada vahvaa edunvalvontaa ja keskittymistä meidän taloyhtiömme asioihin.”, kertoo taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jouni Kekäle

Taloyhtiö järjesti kilpailutuksen, jonka voitti ylivoimaisesti Kodinsilta.

“Kodinsillan kokemus, vastaushalukkuus ja yhteydenpidon laatu vakuuttivat. Meillä oli konsultti auttamassa kilpailutuksessa ja hänenkin kriteereillään Kodinsilta tuli kirkkaasti ykköseksi.”, kertoo taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jouni Kekäle.

Kekäleen mukaan yhteistyö Kodinsillan kanssa on sujunut hienosti. 

“He tekevät hyvää ja vastuuntuntoista työtä ja ajattelevat kaikessa taloyhtiön etua niin kuin isännöitsijän pitääkin.”, Kekäle kertoo.

Kekäleen mukaan Kodinsillan panos on yhteistyön alusta asti ollut taloyhtiön tulevaisuuden kannalta jopa ratkaiseva. Kodinsilta nimittäin havaitsi heti alkukatselmuksessa talon rakenteissa pitkään jatkuneen piilevän ongelman. Jos vika olisi jäänyt huomaamatta, rakennuksen kunto olisi ajan saatossa kärsinyt pahasti. 

“On täysin Kodinsillan ansiota, että ongelma tuli esiin.”, Kekäle kiittelee.

“He alkoivat heti tutkia asiaa, tarttuivat päättäväisesti toimeen ja saivat ongelman hallintaan. Tässä varmasti auttoi se, että heillä on riittävästi resursseja ja esimerkiksi tekninen isännöitsijä omasta takaa.”

Vian korjaaminen vaatii ison remontin. Kodinsillan neuvokkaan toiminnan ansiosta remonttikustannukset ovat kuitenkin jääneet paljon pelättyä pienemmiksi.

“He ovat hoitaneet asiat vakuutusyhtiöiden suuntaan niin hyvin ja kilpailuttaneet urakat niin kustannustehokkaiksi, ettei meidän ole tarvinnut ottaa yhtään velkaa remontti varten.”

Kaiken kaikkiaan Sepänkatu 27:ssä on oltu Kodinsillan isännöintiin erittäin tyytyväisiä.

“Haluttiin ja saatiin vahva isännöitsijäpanos. On sellainen olo, että olemme hyvissä käsissä.”, Kekäle kiittelee.

Jouni Kekäle kehuu vielä erikseen Kodinsillan isännöitsijän Maaret Siiran panosta taloyhtiön kokouksissa.

“Maaret vetää kokoukset asiantuntevasti ja ammattitaitoisesti. Hän tekee hyvät muistiot, osaa tiivistää olennaiset asiat keskusteluista.”

Juuri nyt tilanne näyttää erittäin hyvältä. Taloyhtiö panostaa asumisviihtyvyyden ylläpitämiseen ja yhtiön arvosta huolehtimiseen. Asukkaat ja hallitus arvostavat erityisesti taloa ympäröiviä laajoja viheralueita ja haluavat kehittää niitä entistäkin viihtyisämmiksi. Näitä arvoja on kirjattu myös yhtiön strategiaan ohjaamaan taloyhtiön tulevaisuutta.